Visit Greater Oslo

Visit Greater Oslo dekker de tre regionene Asker & Bærum (vest), Follo (syd) og Romerike (nord). Her finner du skjulte skatter og spennende reisemål perfekt for helgeturer og dagsturer.

I regionen som omkranser hovedstaden finner du både dype skoger, vakre strender og sjarmerende småbyliv i Drøbak, Son, Vollen og Holmsbu samt noen av Norges mest kjente besøksmål som Eidsvoll1814, Fetsund Lenser, Tusenfryd, Bærums Verk, Henie Onstad Kunstsenter, Megafun, Snø og nyåpnede Ramme – både kulturdestinasjon og hotell.

En tur i Oslo-regionen er som en vandring i et åpent kulturlandskap. Flere anerkjente kunstnere som Monet, Widerberg, Chr. Krogh og Munch hadde sitt virke her og ble inspirert av de vakre omgivelsene og lyset. Malerier, grafikk, skulpturer og unik Street Art – her finner du alt! De fire utendørs skulpturparkene på Bærums Verk, Høvikodden, Fornebu og Hvitsten byr på variert uttrykk av kjente skulptører og installatører kombinert med flotte turmuligheter og hyggelige spisesteder.

Opplev et bredt utvalg av spennende aktiviteter, kunst, arkitektur, museer og unike shoppingmuligheter blant sjarmerende småbutikker med unikt utvalg eller på et av landets fremste shoppingsentre. Besøk våre nettsider, www.VisitGreaterOslo.com for inspirasjon og tips. Vi holder deg oppdatert på hva som skjer i regionen.

Velkommen til oss!